Error when adding a new item

Topics: Troubleshooting
Jan 10, 2011 at 7:55 AM

Hi all

   I create a new global datatype named "person"  . After that i add a new item (person ) but an message appear "Exception in [DockTabBinding] on broadcast 'bind entytytoken to view': TypeError: Cannot call method 'getContentDocument' of null" .I'm using version 2.1 ( beta version ).

Thanks in advance.

 

Jan 10, 2011 at 10:01 AM

Do you have the problem with other global data types? For example in another name.

Jan 22, 2011 at 2:35 AM
Edited Jan 22, 2011 at 4:31 AM

Yes . All of global data types have the same problems . 

I've just downloaded Composite C1 2.1 (BETA 3) Build no. 2.1.4039.21884 and run it on IIS 7.5.7600.16385 and Windows 7 Pro . I also install Omnicorp site  and try to add a News item . It has the same problems as well.

Thanks in advance.

Coordinator
Jan 22, 2011 at 12:37 PM

The error you get is JavaScript (browser) related - could you provide me with info on you browser? Also try with another browser and see if you also get the same result.

Jan 23, 2011 at 1:23 AM

I'm using on Firefox version 3.6.1.3

"Exception in [DockTabBinding] on broadcast 'bind entytytoken to view': TypeError: this._viewBinding is NULL "

and using on Chrome 8.0.552.237 with

"Exception in [DockTabBinding] on broadcast 'bind entytytoken to view': TypeError: Cannot call method 'getContentDocument' of null"

and using on IE 8.0.7600.16385

"Exception in [DockTabBinding] on broadcast 'bind entytytoken to view':[object Error]"

 

Thanks in advance.

Coordinator
Jan 23, 2011 at 8:10 PM

I did the following:

  1. Downloaded the latest sources from http://compositec1.codeplex.com/SourceControl/list/changesets
  2. Launched project in VS2010, compiled and ran (F5)
  3. Installed demo site, tried adding news item - no problems (FF 3.6.13)
  4. Pointed a IIS 7.5.7600.16385 site into the folder
  5. Launched the site, tried adding news item, creating a new data type and add data - no problem (FF 3.6.13 and IE 8.0.7600.16385)

I'm unable to reproduce the error you experience :( If anyone else out there experience this, please pitch in.

Is there any chance local software (firewall, anti virus etc.), proxies or firewalls can be blocking/filtering some aspects of the http communication between browser and IIS?

Jan 24, 2011 at 2:46 PM
Edited Jan 25, 2011 at 1:51 AM

Hi mawtext .

I've tested on 3 different computers and i have the same problem .

I recorded a video  :    http://www.youtube.com/watch?v=RmgDk1stVAc

 

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E)Timestamp: Mon, 24 Jan 2011 15:38:34 UTC

Message: 'this._viewBinding' is null or not an objectLine: 483Char: 2Code: 0URI: http://localhost/Composite/scripts/source/top/ui/bindings/docks/DockTabBinding.js.aspx?c1=2.1.4003.15755

Thanks in advance.