Server error / in Application after installing patch SP1

Topics: Troubleshooting
Feb 9, 2011 at 11:43 AM

Hi

After applying patch on our "production" site (still test, but testing migration and updates) got Server Error in '/' Application.

Done:

  1. Log in to control panel(Composite)
  2. system -> packages -> avaialable packages -> Composite.Updates -> Composite C1 v2.0 SP 1 Patch 1

Got:

Server Error in '/' Application.
------------------------------------------------------------------------
     /Parser Error/
*Description: *An error occurred during the parsing of a resource
required to service this request. Please review the following specific
parse error details and modify your source file appropriately.

*Parser Error Message: *The file '/Composite/Top.aspx.cs' does not
exist.

*Source Error:*
>>> Line 1:<!--?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?-->
>>> Line 2:<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true"
>>> Inherits="Composite_Management_Top" CodeFile="Top.aspx.cs" %>
>>> Line 3:>> xmlns:ui="http://www.w3.org/1999/xhtml"
>>> xmlns:control="http://www.composite.net/ns/uicontrol">
>>> Line 4:  	

 

Thanks + regards

 

mel

 

Feb 9, 2011 at 12:11 PM

Have you precompiled the site before applying the patch?  I'm asking because normally Composite C1 come with a /Composite/top.aspx.cs file and the update should not change that.

If you have done a precompile, I guess you would need to 'step back' and apply the patch on the site before you did a precompilation. I suggest that you look at this blog post as an alternative to precompiling the website.