Composite from IE

Topics: General
Sep 26, 2011 at 1:58 PM

Hi All,

I put solution to production server.

When i started Composite from VS - all worked correct.

When i started Composite from IE - i enter login/passw and then after Initializing i see usual page which is not loaded completely.

Then IE not responding.

What can be a problem?

I thought it was space and the directory was moved to D: with bigger space.

What else?

Thanks!

Sep 27, 2011 at 8:20 AM

Olga,
Problem you refering to with C1 start page where facebook located, etc? Or whole admin?

What IE plugins you have installed? Are you able to reproduce it today?

Sep 27, 2011 at 9:31 AM

Yes, i have the same situation today.

As i see C1 uses disk C inspite of it is located on D.

Yesterday i cleared C and it worked ok.

Then space came so small an i see the same picture.

Could you advice - which files can be removed? or - should be removed each time?

What space size is needed for correct work?

Coordinator
Sep 29, 2011 at 9:01 AM

Generally the system drive "C" always should have enough disk space for the normal system work and it depends on the server business requirements.
Typically, Temporary Internet files take the most amount of space because the browser caches each page you visit for faster access later.

How much free space do you have?

Try to:

  • Remove temporary Internet files.

  • Empty the Recycle Bin.

  • Remove Windows temporary files, such as error reports.

  • Delete installed programs that you no longer use.

Sep 29, 2011 at 9:45 AM

Hi All,

i decided to post what was a problem. May be it'll be help for someone :)

We have some applications on the server, some of them use 2 .Net, Composite needs 4 .Net.

As was found - applications with different .Net cannot run in the same pool.

There is reference to decision: http://weblogs.asp.net/owscott/archive/2006/01/26/Running-multiple-versions-of-the-Framework-in-ASP.NET.aspx

Thank you all!