News and Blogs based on Cyrillic titles can not be opened in some environments

Topics: General, Standard packages
Sep 28, 2011 at 1:03 PM

Hi,
I have a problem with opening news and blogs based on Cyrillic titles in some environments. I have these environments:
#1 W2K8 R2 SP1 EN with IIS 7.5
#2 W7 Ult SP1 EN with IIS 7.5 (non Webmatrix)
#3 Another W2K8 R2 SP1 EN with IIS 7.5
On server #1 I don't have the problem with opening news and blogs based on Cyrillic titles
On #2 and #3 on same website (copy website folder from #1 to #2 and #3 without any modifications) I have the problem with opening news and blogs based on Cyrillic titles.

When I open some news with Cyrillic title (for example http://localhost:8080/home/News.aspx/2011/09/27/Пробная-новость) on server  #1, IIS log shows this:

GET /Renderers/Page.aspx pageId=f2463204-0a9e-4f5c-9132-90006d1608cb&cultureInfo=ru-RU&dataScope=public 8080 - 172.16.100.20 Mozilla/5.0+(Windows+NT+6.1;+rv:6.0.2)+Gecko/20100101+Firefox/6.0.2 200 0 0 14

When I open these news in #2 and #3, IIS log shows this:
GET /Renderers/Page.aspx/2011/09/27/%D0%9F%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8C pageId=f2463204-0a9e-4f5c-9132-90006d1608cb&cultureInfo=ru-RU&dataScope=public 8080 - 127.0.0.1 Mozilla/5.0+(Windows+NT+6.1;+rv:6.0.2)+Gecko/20100101+Firefox/6.0.2 200 0 0 17


News and blogs with English titles always open normally.

How can I solve this problem?

Additional details:
Composite C1 2.1.1 Build no. 2.1.4113.99
Composite.Community.Blog v1.6.7
Composite.News v2.1.1

Coordinator
Sep 29, 2011 at 8:10 AM
Edited Sep 29, 2011 at 8:18 AM

Hello,

Could you please check out this new version of Composite.News.dll on all your environments - http://packagesdemo.c1.composite.net/uploads/Composite.News.dll.zip

Thanks

Sep 29, 2011 at 12:32 PM
Inna wrote:

Hello,

Could you please check out this new version of Composite.News.dll on all your environments - http://packagesdemo.c1.composite.net/uploads/Composite.News.dll.zip

Thanks

Thank you,
after replacing the library everything is working.

Sep 30, 2011 at 12:43 PM

The news are working, and what about the blog? =)

Coordinator
Sep 30, 2011 at 1:00 PM

Sorry, you can download a new DLL from here - http://packagesdemo.c1.composite.net/uploads/Composite.Community.Blog.dll.zip  or re-install the Blog package

Sep 30, 2011 at 3:44 PM

Thank you,
after reinstalling the blog package everything is working.